Controlpanel
Webmail
Status
Contact

Werkwijze

Webdevelopment


Meer informatie

1. Kennismaking

Samen onder het genot van een kop koffie of thee praten we over jouw wensen. Wij vinden het belangrijk om nieuwe relaties op te bouwen. Misschien wil je al een nieuwe website laten bouwen of heb je een huidige website die verbeterd moet worden. Samen komen we erachter of jij binnen ons concept past.


2. Interview

Na ons kennismakingsgesprek hebben we ons bewezen en gaan we aan de slag met jou. Om een beeld te krijgen in de organisatie voor de nieuwe website nemen we een interview af. Hierin worden vragen doorgenomen dat voor een nieuw project van belang zijn. Enkele afspraken en plannen worden gemaakt om het project vlekkeloos te doorlopen. Vragen over het bedrijf, doel- en doelgroep, ontwerp voorkeuren, technische eisen etc..


3. Vrijblijvende offerte

Om er zeker van te zijn dat je niet te veel betaald word er een vrijblijvende offerte op maat gemaakt. Onze accountmanager zal de offerte samen met jou bespreken om vragen en antwoorden meteen te kunnen reflecteren. Als er tijdens het project een meerprijs ontstaat door wat voor reden dan ook. Nemen wij altijd vroegtijdig contact met je op. Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte word er een project plan gemaakt.


4. Kick-off meeting

Tijdens de Kick-off meeting bespreken we of wij je wensen goed hebben begrepen. Dit staat dan vast in ons project plan. Nadat je hiermee akkoord bent gegaan is het tijd om te gaan werken aan je nieuwe website.


5. Webdevelopment

We gaan beginnen met jouw website.

  • Ontwerpen
  • Webteksten herschrijven
  • Afbeeldingen vervaardigen
  • Bouwen
  • Testen


6. 1e preview

Zodra ons team klaar denkt te zijn met jouw website, krijg je een 1e preview te zien. Tijdens dit moment krijg je de tijd om commentaar te geven op ons werk. Dit commentaar zullen we natuurlijk aanpassen zodat jij met trots je nieuwe website kan laten zien aan jouw klanten en bezoekers.


7. Afrondende fase

Tijdens de 1e preview heb je ons de gewenste aanpassingen doorgegeven. Wij gaan dit zo goed mogelijk aanpassen zodat je website laat is om online te gaan.


8. Opleveren

Nu dat de website klaar is, gaat hij na jouw toestemming online. Wij hosten jouw website bij een ISO gecertificeerde partner bedrijf en ontzorgen alle moeilijke webmail en webhosting instellingen. Je website staan online… Hoe nu verder?


9. Onderhoud

Onderhoud plegen aan je website is heel erg belangrijk. Dit zorgt ervoor dat je website veilig en goed blijft werken. Dagelijks worden er ontwikkelingen gedaan om de beste kwaliteit te bieden aan de gebruikers. Gebruik je een oude versie van de CMS of plugins, dan heb je de kans dat deze niet goed genoeg beschermd is tegen buitenstaanders.

Meer informatie

10. Promotieplan

Je website staat online en je wilt meer bezoekers trekken. Wij werken samen met de beste marketeers uit het noorden om jouw te voorzien van de beste kwaliteit. Dit doen we zodat jouw website scoort en je bedrijf blijft groeien. Adverteren in Google of je website(en bedrijf) koppelen met Social media.

Meer informatie