Webmail
Status

Functionele websites met oog voor detail. Alles voor een betere website.

Een basis of maatwerk ontwerp website laten ontwikkelen bij Snelwebcenter is mogelijk. Websites met pagespeed insight 90/90 mogelijk voor de beste snelheid.


Meer informatie

Online een betere bedrijfspresentatie
met een website van Snelwebcenter.

Webontwikkeling in meerdere talen

Een website kan op meerder manieren ontwikkeld worden. Zelf doen wij veel aan handmatig ontwikkelen van websites in HTML, CSS en javascript. Om het simpel te houden zouden we ook een basis website in WordPress kunnen ontwikkelen. Wil je liever uniek op de markt blijven? Wij bouwen ook maatwerk websites die perfect aansluiten op je wensen.


Wordpress website opmaat

Wij bouwen je website zo in elkaar zodat er geen technische kennis vereist is. Je kan zelf inloggen in je website en teksten en afbeeldingen toevoegen of bewerken. De mogelijkheid voor een training is op aanvraag/ na oplevering mogelijk.


Webwinkel met Woocommerce

Laat een webwinkel bouwen met WordPress Woocommerce. Woocommerce is een systeem waarmee wij je website kunnen ombouwen tot een webwinkel. Betalingssystemen koppelen doen wij via Mollie. Laat bezoekers veilig met IDEAL, Credit card, PayPal en 15+ betalingsmethodes betalen.

Woocommerce betalngsmethode