Controlpanel
Webmail
Status
Contact

Website laten maken in Groningen

Wij bouwen functionele websites met oog voor detail.


Meer informatie

Passende techniek en ontwerp

Wij van Snelwebcenter bouwen voor jouw bedrijf in Groningen een krachtig en snelle website. De websites worden ontwikkeld met kennis op het gebied van vindbaarheid. Zoekmachines kunnen hierdoor de website beter vinden. Zo wordt jouw bedrijf nog makkelijker gevonden in Groningen en daarbuiten. De website zelf beheren is bij ons de standaard.


Super snelle servers

Nadat je website opgeleverd is staat hij veilig bij ons op de server. De servers maken gebruik van de nieuwste en snelle technieken. Wij ontzorgen je van alle instellingen voor je website, email en webhosting.


Eenvoudig CMS voor eigen beheer

Wij bouwen je website zo in elkaar zodat er geen technische kennis vereist is. Je kan zelf inloggen in je website en teksten en afbeeldingen toevoegen of bewerken. De mogelijkheid voor een training in Groningen is op aanvraag/ na oplevering mogelijk.


Webwinkel en E-commerce

Laat je WordPress website ombouwen tot een webwinkel. Woocommerce is een systeem waarmee wij je website kunnen ombouwen tot een webwinkel. Betalingssystemen koppelen doen wij via Mollie. Laat bezoekers veilig met IDEAL, Credit card, PayPal en 15+ betalingsmethodes betalen.


Onze Werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Heel simpel. In 10 stappen lopen wij een project stap voor af tot de website online staat. Samen gaan we aan de slag met het bedenken van een concept versie van je nieuwe website zodat je website er echt uitspringt in Groningen. Zodra het concept er staat gaan we beginnen met bouwen. Na het opleveren starten we met een onderhoudsplan en een promotieplan en zorgen we ervoor dat je website beschermd is voor kwaadaardige buitenstaanders en vindbaar word in zoekmachines. Zo garanderen we dat je website goed te vinden is in Groningen.