Skip to content
Snelwebcenter
design | web | app
Snelwebcenter

Website

Functionele websites laten bouwen met oog voor detail. Een basis of maatwerk ontwerp website laten ontwikkelen bij Snelwebcenter is geen enkel probleem. Al onze websites met komen met Page Speed Insight 90/90 voor de beste gebruikservaring.

Groeien doen we samen

Websites op maat als een standaard.

Elke klant is bij ons uniek. Wij van Snelwebcenter leveren enkel en alleen websites op maat gemaakt voor de klant. Al onze klant websites worden ontwikkeld in ons eigen Kyano thema binnen ons Kyano WordPress CMS waardoor we precies kunnen maken wat de klant voor ogen heeft.

Kyano thema

WordPress opnieuw uitgevonden.

Efficiëntie staat bij ons hoog in het vaandeel. Met ons eigen Kyano thema en plugin hebben we alle basis functies van een website gebundeld tot 1 pakket zodat we veel tijd besparen ons kunnen focussen op het uniek maken van jou website.

Toegankelijk voor iedereen

Alles gemakkelijk aanpasbaar.

Wij bouwen je website zo in elkaar zodat er geen technische kennis vereist is. Je kan zelf inloggen in je website en teksten en afbeeldingen toevoegen of bewerken. De mogelijkheid voor een training is op aanvraag/ na oplevering mogelijk.

Groeien doen we samen

Webwinkel met Woocommerce

Laat een webwinkel bouwen met WordPress Woocommerce. Woocommerce is een systeem waarmee wij je website kunnen ombouwen tot een webwinkel. Betalingssystemen koppelen doen wij via Mollie. Laat bezoekers veilig met IDEAL, Credit card, PayPal en 15+ betalingsmethodes betalen.

Handig om te weten

Hoe gaan we te werk.

Fase 1

Inventarisatie

Het realiseren van een goed/nieuwe werkende online oplossing vergt onderzoek. We plannen enkele meetings in om uit te zoeken wat we gaan ontwikkelen en voor wie. – Wie is uw doelgroep en hoe kunnen wij hier goed op inspelen? – Wat maakt uw eindproduct beter dan de anderen? – Wat willen we bereiken met de website/ applicatie? – Hoe gaan we het bereiken, welke marketingtools gaan we in de toekomst gebruiken? Aan het einde van deze fase weten we wat de plannen zijn en wat we gaan ontwikkelen. Deze fase noemen we ook wel sprint 1.

Fase 2

Design

Nadat we akkoord hebben ontvangen, gaan we aan de slag met het visueel designen van het eindproduct. We gaan een design maken op basis van de wensen die zijn meegegeven tijdens de inventarisatie en we gaan hierbij een een visueel ontwerp maken van het complete eindproduct. Nadat wij de eerste versie van het ontwerp af hebben word deze besproken met de klant. Hierna volgt een feedback verwerkingsmoment zodat het eindproduct precies zo word als de klant zicht dit had voorgesteld. Deze fase noemen we ook wel sprint 2.

Fase 3

Development

Nadat we akkoord hebben ontvangen op het design en alle feedback punten zijn verwerkt gaat ons ervaren team aan programmeurs en projectmanagers aan de slag met het bouwen van het eindproduct. Alle losse functies en mogelijkheden worden stuk voor stuk gemaakt en samengesmolten tot 1 geheel. Deze fase noemen we ook wel sprint 3.

Fase 4

Digitale groei

Als je product klaar is om op te leveren gaan we aan de slag met een plan om je product zo goed mogelijk in de markt te zetten/integreren in je bedrijf. In het geval van een verkoopbaar eindproduct: Een team van marketeers kijkt met je mee om de mogelijk heden te bespreken voor online marketing en het promoten van je nieuwgemaakte website.

Laten we van start gaan!

Enthousiast?

Kom gerust bij ons lang voor een kop koffie waarin we u nog eens rustig uitleggen wat we te bieden hebben. Stuur ons gerust een mailtje of bel ons en dan gaan we met elkaar in gesprek over de mogelijkheden.