Controlpanel
Webmail
Status

Online e-mailen

Eenvoudig een mail versturen naar al je relaties. Beschikbaar op mobiel, tablet en desktop apparaten.

Meer informatie

Gratis: Verhuis service

Als een kleine service bieden wij onze klanten de mogelijkheid om hun e-mail data gratis naar ons toe te verhuizen indien je gebruik maakt van onze webhosting diensten.

Onbeperkt e-mailadressen

Om ervoor te zorgen dat je als bedrijf geen limieten hebt, geven wij onze klanten in hun webhosting pakket de mogelijkheid om onbeperkt e-mailadressen aan te maken. Je opslag bepaalt je limiet.

Contact beheren

In de webmail bij Snelwebcenter is het mogelijk om je contacten op te slaan. Indien je al gebruik maakt van een andere webmail kun je jouw contacten importeren met CSV, VCF en vCard. Verstuur je contacten eenvoudig een mail door ze in je lijst te selecteren.

Vakantie berichten instellen

Een vakantie bericht is een autoresponse bericht die je zelf kan schrijven. Om te voorkomen dat je e-mails moet beantwoorden op vakantie kun je via dit bericht automatisch reageren. Zo hoef je je geen zorgen te maken op vakantie.

Spamfilters

Voorkom spammails in je inbox door de spamfilters aan te zetten en in te stellen in je account. Wij zorgen ervoor dat je mail niet bij ontvangers in de spam map komt door gebruik te maken van SPF, DKIM records.

Last van spam of ongewenste mail? Geef het aan ons door!