Contact

Snelwebcenter

Odenseweg 4
9723HA groningen
Nederland

085-0160922
info@snelwebcenter.nl

Bedijfsgegevens

IBAN: NL56 INGB 0007 8149 81
BIC: INGBNL2A
KvK: 68813449
BTW: NL002392579B86

Support

Ma / Vr 09:00 – 17:00
Support@snelwebcenter.nl
085-0160922

Ma / Za 08:00 – 20:00
Open een Helpticket

Super snelle servers

Nadat je website opgeleverd is staat hij veilig bij een ISO-gecerificeerd partner bedrijf op de server in een datacenter in Nederland. De servers maken gebruik van de nieuwste en snelste technieken. Wij ontzorgen je van alle instellingen voor je website, email en webhosting.

E-mail met spamfilters

Van je domeinnaam kunnen wij emailadressen aanmaken. Zo kan je een info@jouwdomein email aanmaken in onze web controle omgeving. Door gebruik te maken van SPF, DKIM records komen jouw mails minder snel in de Spam folder van de ontvanger.

Meer over emailen

Back-ups

Er wordt meerdere keren per dag een back-up gemaakt van je website (afhankelijk van welk hostingpakket je hebt). Dit doen we zodat je de meest recente data bewaard blijft. Er wordt een complete back-up gemaakt van jouw website, database en email verkeer.

Rainloop webmail

Overal een email versturen naar je contacten. Beheer contacten en stuur ze eenvoudig een email. Productiviteit heeft alles te maken met het gebruiken van de juiste hulpmiddelen. Dit is een van de redenen voor ons geweest om een eigen thema te ontwikkelen voor rainloop.

Webhosting vragen

Het is bij ons mogelijk om een onbeperkt aantal website in een hostingpakket te plaatsen. Zodra je opslag vol is dan is het natuurlijk niet meer mogelijk. Dan kan je ervoor kiezen om je hostingpakket te vergroten.

Het is mogelijk om van FTP, DNS, PHP versie en SSH gebruik te maken. Kijk in onze kennisbank naar eventuele uitleg.

De webhosting facturen kunnen per maand of per jaar betaald worden met een termijn vooraf. Om beide partijen van minder administratie te voorzien vragen wij altijd of een jaar betaling mogelijk is.

[pods name=”prijslijst” limit=”3″ where=”diensten_categorie.name=\’hosting\'” template=”Prijslijst”]

Neem contact op met Gianni

Hij bouwt al sinds 2016 uitstekende websites voor bedrijven in Nederland.

Stuur een mail 085-0160922