Controlpanel
Webmail
Status

Webhosting

Een veilige en snelle webhosting. Onze webhosting diensten zijn managed. We ontzorgen alle instellingen voor jou. Waardoor je niet meer in lastige panels hoeft te werken.

Super snelle servers

Nadat je website opgeleverd is staat hij veilig bij een ISO-gecerificeerde partner bedrijf op de server in een datacenter in Nederland. De servers maken gebruik van de nieuwste en snelle technieken. Wij ontzorgen je van alle instellingen voor je website, email en webhosting.


E-mail met spamfilters

Van je domeinnaam kunnen wij emailadressen aanmaken. Zo kun je een info@jouwdomein email aanmaken in onze web controle omgeving. Door gebruik te maken van SPF, DKIM records komen jouw mails niet in de Spam folder van de ontvanger..

Meer over emailen


Backups

Van je website wordt er meerdere keren per dag een backup gemaakt (afhankelijk van welk hostingpakket je hebt). Dit doen we zodat je de meest recente data blijft bewaren. Er wordt een complete backup gemaakt van jouw website, database en email verkeer.


Snelwebcenter webmail

Overal een email versturen naar je contacten. Beheer contacten en stuur ze eenvoudig een email. Productiviteit heeft alles te maken met het gebruiken van de juiste hulpmiddelen. Dit is een van de redenen voor ons geweest om onze eigen webmail te bouwen voor onze klanten.


Logo webhosting
Logo webhosting
Logo webhosting
Logo webhosting

Opzoek naar een nieuwe webhosting partner?

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen managed webhosting


Je websites