Contact

Snelwebcenter

Odenseweg 4
9723HA groningen
Nederland

085-0160922
info@snelwebcenter.nl

Bedijfsgegevens

IBAN: NL56 INGB 0007 8149 81
BIC: INGBNL2A
KvK: 68813449
BTW: NL002392579B86

Support

Ma / Vr 09:00 – 17:00
Support@snelwebcenter.nl
085-0160922

Ma / Za 08:00 – 20:00
Open een Helpticket

Onderhoud je WordPress website…

Onderhoud plegen aan je website is heel erg belangrijk. Dit zorgt ervoor dat je website veilig en goed blijft werken. Dagelijks worden er ontwikkelingen gedaan om de beste kwaliteit te bieden aan de gebruikers. Gebruik je oude versie dan heb je de kans dat deze niet goed genoeg beschermd is tegen buitenstaanders. Daarom is het belangrijk om je website te onderhouden. Wat doen we precies?

Wat doen wij precies voor update?

WordPress

WordPress is het programma waarmee wij werken en moet zo snel mogelijk bijgewerkt worden. Dit zorgt ervoor dat je website veilig is. Snelwebcenter regelt dit voor je en controleert of de plugins nog werken.

Thema

Heeft je website een thema? Dan kan je deze ook bijwerken zodat de thema blijft werken met WordPress. Misschien dat je thema leuke extra mogelijkheden geeft. Dus de thema updates moeten ook worden uitgevoerd.

Plug-ins

Iedere WordPress website maakt gebruik van plugins. Dit zijn extra toevoegingen om je website te bouwen naar jouw wensen. Deze vragen vaak ook de nieuwste versie van WordPress. En hebben regelmatig ook onderhoud nodig.

Waarom bij Snelwebcenter je website updaten?

Onderhoud plegen aan je website is heel erg belangrijk. Dit zorgt ervoor dat je website veilig en goed blijft werken. Dagelijks worden er ontwikkelingen gedaan om de beste kwaliteit te bieden aan de gebruikers. Gebruik je oude versie dan heb je de kans dat deze niet goed genoeg beschermd is tegen uitenstaanders. Daarom is het belangrijk om je website te onderhouden. Wat doen we precies?

Gecontroleerd, veilig, met back-ups updates uitvoeren.

Gecontroleerd

Na een update kunnen er plug-ins zijn die onjuist werken. Wij controleren altijd de werking om storing en tijd verlies te voorkomen.

Veilig

Het is belangrijk dat je website goed beveiligd is. Wij controleren meteen of je SSL Let’s encrypt goed is ingesteld. Dit zorgt ervoor dat je website goed beveiligd is tegen inbrekers.

Back-ups

Voor dat wij een update uitvoeren maken wij altijd een update van jouw WordPress website. Jouw bestanden en website staan dan veilig op onze beveiligde server.