Skip to content
Snelwebcenter
design | web | app
Cases - februari 2021

Solutions

Klantvraag

Solutions installatietechnieken is bij ons gekomen omdat ze als bedrijf een website nodig hebben. Er was namelijk nog geen website waarop zij hun diensten kunnen aanbieden en deze wilden ze hebben om meer bereik te krijgen in Groningen, en natuurlijk de klant de juiste informatie te bieden

Oplossing

Met solutions zijn wij aan de slag gegaan om een zakelijke, informatieve website neer te zetten dat vertrouwen uitstraalt. Voor Solutions draait het allemaal om hoogwaardige service en dit moet de website naar voren brengen. We hebben een design gemaakt waarbij de diensten duidelijk naar voren komen, zodat de klant alle informatie kan vinden die hij nodig heeft over Solutions installatietechnieken.

Resultaat

Het resultaat is een overzichtelijke website waarbij de klant alle informatie over Solutions installatietechnieken kan vinden. Op deze website kan de klant recente projecten zien waar Solutions aan gewerkt heeft en de services van Solutions vinden. Via deze site kan de klant eenvoudig contact opnemen met Solutions om een offerte aan te vragen.

Diensten in dit project
Website ontwikkelen
Bekijk het resultaat
Bekijk de website

Bekijk al onze andere projecten

Naar projecten