Skip to content
Snelwebcenter
design | web | app
Cases - december 2021

Jurgens Bedrijfsconsultancy

Klantvraag

Jurgens Bedrijfsconsultancy heeft als missie om ondernemers te ondersteunen in het maken van de juiste keuzes met betrekking tot bedrijfsvoering. De bedrijfseconomische adviezen van Jurgens Bedrijfsconsultancy zijn praktisch, doelgericht en verhelderend. De bedrijfseconomen hebben zicht op de gehele organisatie van opdrachtgevers, waarbij zij groeimogelijkheden in beeld brengen. 

 

Jurgens Bedrijfsconsultancy kwam naar ons toe met de vraag voor het maken van een nieuwe website. De klanten van Jurgens Bedrijfsconsultancy moesten eenvoudig informatie kunnen vinden over de diensten en vraagstukken van het bedrijf.

Oplossing

Er bestond al een huisstijl voor het bedrijf. Dit hebben wij doorgevoerd op de nieuwe website. In het inventarisatiegesprek met de ondernemers van Jurgens Bedrijfsconsultancy kwam naar voren dat zij het contrast tussen licht en donker erg mooi vinden. Wij hebben voor de nieuwe site gekozen voor een licht groengele kleur gecombineerd met paarse tinten.

Resultaat

Het eindresultaat is een vernieuwde website met een informerende rol. Ook kunnen klanten nu eenvoudig contact opnemen met Jurgens Bedrijfsconsultancy, zowel op mobiel als desktop. De huidige huisstijl is doorgevoerd en is er voor de vormgeving van de site rekening gehouden met een kleurcontrast.

Desktop website Jurgens Bedrijfsconsultancy
Iphone omslag Jurgens Bedriijfsconsultancy

Bekijk al onze andere projecten

Naar projecten