Skip to content
Snelwebcenter
design | web | app
Cases - mei 2022

Finesse Cardetailing

Klantvraag

Finesse Cardetailing is een professioneel autodetailbedrijf dat zich richt op het verbeteren van de uitstraling en het onderhoud van auto’s. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, van grondige wasbeurten en interieurreiniging tot krasverwijdering en polijsten. Bij Finesse Cardetailing staan kwaliteit en aandacht voor detail voorop.

Finesse Cardetailing kwam naar ons met de vraag of wij konden helpen bij het verbeteren van hun website. Het oude design van de website sloot niet aan bij wat het bedrijf wilde uitstralen.

 

 

Oplossing

De juiste oplossing voor Finesse Cardetailing is de website omgieten door middel van een nieuw design. Bij deze vernieuwing hebben we ervoor gezorgd dat de diensten van het bedrijf extra in de spotlight worden gezet, zodat de websitebezoekers snel en gemakkelijk kunnen zien wat Finesse allemaal te bieden heeft.

 

 

Resultaat

Wij hebben een snelle, overzichtelijke en professionele website kunnen creëren voor Finesse Cardetailing. We hebben de pagespeed van de site verbeterd, dit betekent dat pagina’s of elementen van de site snel ingeladen worden op het scherm. Doordat de website op maat is gemaakt hebben wij kunnen zorgen dat de website een informerende rol heeft voor de bezoekers.

Diensten in dit project
Website ontwikkelen
Contact opnemen
Bekijk het resultaat
Bekijk hier de website

Bekijk al onze andere projecten

Naar projecten