Skip to content
Snelwebcenter
design | web | app
Cases - oktober 2022

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Klantvraag

Bisdom Groningen-Leeuwarden is geografisch het grootste bisdom van Nederland. Bisdom Groningen-Leeuwarden kwam naar ons toe met de vraag of wij konden helpen bij het verbeteren van de huidige website. De website was aan vernieuwing toe omdat het niet optimaal en snel meer werkte. Ook klopte de content op de website niet meer.

Oplossing

De website moet snel en eenvoudig in gebruik zijn voor de gebruiker. De oplossing hiervoor is de oude website van Bisdom Groningen-Leeuwarden om te gieten in een nieuw design. Door middel van het terugbrengen van structuur in de website is het voor bezoekers plezierig om de site nu te gebruiken. Ook kan Bisdom Groningen-Leeuwarden zelf makkelijk informatie updaten en publiceren.

Resultaat

Het eindresultaat is een vernieuwde website met een informerende rol. Het is een gebruiksvriendelijke website waarbij de websitebezoekers makkelijk kunnen navigeren door de website heen. Op de website kan je bijvoorbeeld kennis op doen over het geloof, de kerken en het actuele nieuws. De website is ontworpen in de nieuwe stijl en heeft nu een professionele uitstraling.

Diensten in dit project
Website ontwikkelen
Contact opnemen
Bekijk het resultaat
Bekijk hier de website
Bisdom iphone mock up

Bekijk al onze andere projecten

Naar projecten