Contact

Bedijfsgegevens

IBAN: NL56 INGB 0007 8149 81
BIC: INGBNL2A
KvK: 68813449
BTW: NL002392579B86

Support

Ma / Vr 09:00 – 17:00
Support@snelwebcenter.nl
085-0160922

Ma / Za 08:00 – 20:00
Open een Helpticket

Verkoop jouw klanten een website

Ons partner / reseller systeem geeft jou de mogelijkheid om meer te kunnen betekenen voor je opdrachtgevers. Zodra jouw bedrijf een aanvraag krijgt voor een nieuwe website kan je 2 dingen doen. De website zelf bouwen of uitbesteden aan Snelwebcenter. Vaak ben je als marketeer of business consultant niet ervaren genoeg of heb je geen tijd of kennis om een website te bouwen. Hiervoor hebben wij een oplossing!


Wij regelen alles

Zodra je ervoor kiest om het gehele project aan ons uit te besteden beschouwen wij je als een partner. Je geeft als het ware je potentiële opdrachtgever aan ons. Wij maken dan kennis met de opdrachtgever en regelen alles met de opdrachtgever. Doordat jij ons hebt geholpen geven wij jou een beloning. Voor de eerste opdrachtgever die via jou komt en een project afneemt krijg je een commissie van 5%* van de eindfactuur. Het 2e project is 8% en de 3e is 10%. Zodra wij de betaling hebben ontvangen van het gehele project ontvang jij de commissie van ons. Om miscommunicatie te voorkomen in de toekomst hebben wij Partnervoorwaarden opgesteld.


Resellers

De websites die wij voor onze resellers bouwen zijn white label. Onze naam wordt dan niet zichtbaar op de website. Als reseller verkoop je onze websites aan je klanten en kan je zelf het bedrag bepalen. Jij neemt contact op met je klant en zorgt voor het aanleveren van de huisstijl en web content. Mocht je hier geen kennis voor hebben, dan kan je gebruik maken van ons Resellers kit. Hierin vind je alles om een project in goede banen te leiden. Ook voor onze Resellers hebben wij een aantal regels en afspraken opgesteld.


Opzoek naar een webdevelopment partner?

Neem dan snel contact met ons op.

Contact opnemen