Controlpanel
Webmail
Status

Over ons

Wij bouwen websites met een plan zodat jij online gaat groeien.


Meer over ons

Wie zijn wij?

In mei 2017 is het concept Snelwebcenter ontstaan. Jong en gedreven staan wij klaar om een website voor jouw bedrijf te bouwen. Met ervaring uit de signmakers wereld en webdevelopment maken wij een website die scoort. Een kopje koffie of thee helpt ons met het bedenken van leuke creaties. Advies op maat is bij ons altijd vrijblijven.

Waarom kiezen voor Snelwebcenter

Wij bouwen in WordPress of HTML en Sass maatwerk websites. Wat ons uniek maakt is het feit dat onze klanten een zeer tevreden persoonlijke ervaring opdoen. De websites worden voor onze partners en resellers white label gemaakt. Hierdoor kan een opdrachtgever van onze partners niet weten dat de website door ons ontworpen en ontwikkeld is.Nadat je website is opgeleverd, helpen wij je altijd met vragen over je website of webhosting.

Innovatie en groei

Snelwebcenter is jong en gedreven. Wij zijn altijd bezig om onszelf te verbeteren. Wij willen gebruik maken van de nieuwste technieken en mogelijkheden zodat de klant een zo goed mogelijk product opgeleverd krijgt. Innovatie is een van onze belangrijkste speerpunten en wij vinden het ook zeker belangrijk dat we onze klanten hierin meenemen. Onze klanten merken maandelijks de groei binnen ons bedrijf. Dit gaat van maatwerk ontwikkeling in een website tot automatisering.

Ons team

Wij staat altijd voor je klaar.

Gianni Hesseling

Front-end developer

Robbert Veldman

Multimedia vormgever

Ian Huizinga

Project manager

Frits Haringa

Stagiaire Applicatie ontwikkelaar

Eigen servers in Nederland

Onze servers zijn geplaatst in het datacenter Serverius in Dronten. Het datacenter maakt gebruik van de nieuwste technieken, is volledig CO2-neutraal en draait op 100% groene stroom. Serverius onderscheidt zich van andere datacenters door onder andere te werken met energiezuinige koeltechnieken, groene stroom, cold corridor en HF verlichting. Snelwebcenter heeft gekozen voor een redundante (dubbel uitgevoerde) netwerkomgeving en twee aparte stroomgroepen, A en B. Op het moment dat A uitvalt, neemt B dit binnen een milliseconde over zodat jouw website ongestoord verder draait. Hierdoor kunnen we een nog hogere uptime garantie aanbieden voor jouw website!

Managed webhosting diensten

Snelwebcenter biedt Managed hostingdiensten aan om het voor de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij buigen ons over de problemen waar de klant tegenaan loopt. Zo kan de klant zich blijven richten op de ontwikkeling en voortzetting van het bedrijf. Wij bieden ondersteuning bij bepaalde diensten waar de klant problemen mee heeft. Zo proberen we het voor iedereen gemakkelijk te maken zodat de focus op het bedrijf van de klant blijft.

Samen behalen we meer uit met je bedrijf.

Advies partners