Skip to content
Snelwebcenter
design | web | app
Wat we doen

Onderhoud

Bij ons blijft je website up-to-date. Hierdoor blijft je website online waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over je website.

Groeien doen we samen

Hoe kunnen we je helpen om je doel te berieken?

Waarom onderhoud

Websites gaan toch niet stuk?

Helaas is het antwoord op deze vraag: Ja dat gaan ze wel degelijk. De vraag is alleen, hoe zorg je ervoor dat dit niet gebeurd. Het antwoord op deze vraag is precies wat we bieden: Onderhoud aan je website. Net als dat je om de zoveel tijd je kozijnen opnieuw moet verven, moet er af en toe ook updates worden uitgevoerd op je website. Denk hier bijvoorbeeld aan beveiligingsupdates of updates die je website net even iets sneller of mooier maken. Erg belangrijk dus en daarom bieden wij deze dienst aan.

Uitkomst

Wat merk ik van jullie onderhoud?

Het antwoord op deze vraag is heel simpel: Wij doen ons werk goed. Dus als klant merk je er helemaal niets van! Wij zorgen er voor dat je website up-to-date blijft met de nieuwste updates en versies van alle onderdelen op je site. je ziet er dus helemaal niets van en je website blijft zichtbaar voor iedereen zoals hij dat zou moeten!

Laten we van start gaan!

Enthousiast?

Kom gerust bij ons lang voor een kop koffie waarin we u nog eens rustig uitleggen wat we te beiden hebben. Stuur ons gerust een mailtje of bel ons en dan gaan we met elkaar in gesprek over de mogelijkheden.