Skip to content
Kyano Digital

Beste klant,

2020 en 2021 waren bijzondere jaren voor iedereen. We zijn als team dankbaar dat, ondanks wereldwijde crises, ons bedrijf gezond is gebleven en zelfs aanzienlijk is gegroeid in deze tijd. Om gezond te blijven moeten we echter rekening houden met stijgende kosten van hardware, energie in datacentra, softwarelicenties en onze groeiende organisatie.

Om dit te realiseren gaan we onze tarieven verhogen van 1 maart 2022, een overzicht hiervan vindt u op deze pagina.

Door deze wijziging in de tarieven zijn we in staat al onze relaties de komende jaren elke dag weer iets beter te helpen dan de vorige dag. Net zoals we de afgelopen jaren hebben gedaan!

Maar er verandert meer! Door de groei van de organisatie hebben we de rechtsvorm gewijzigd. Snelwebcenter is nu een Besloten Vennootschap, hier merkt u weinig van, maar goed nieuws is het wel. We maken van het momentum gebruik om onze dienstverlening te ontwikkelen en, vanzelfsprekend, te verbeteren.

Wij nemen zelf contact op met alle relaties voor wie de ontwikkeling van onze dienstverlening relevant is. Daar hoeft u niks voor te doen.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de genoemde wijzigingen, neem dan gerust contact met ons op via snelwebcenter.nl/support. We bespreken dit graag met u!

Bekijken als pdf

Delen:


Kyano Digital