Skip to content
Kyano Digital

Onze webdesigners vertalen jouw wensen door naar logische interacties en interfaces voor jouw bedrijf. Door jouw bedrijf en doelgroep onder de loep te nemen delen wij informatie en content in op plekken waar de bezoekers ze kan verwachten. Dit doen we door ons team van webdesigners, gespecialiseerd in UX- en UI design, samen te laten werken. Zo kunnen wij voor jou een responsive webdesign ontwikkelen dat aansluit bij jouw bedrijf, en dat onze webdevelopers kunnen omtoveren tot een interactief product. 

Het proces

Voordat wij starten met het designproces gaan wij samen met jou, jouw wensen op papier zetten. Vragen als wat wil je uitstralen, en welke content wil je delen, zullen we stellen. Aan de hand van deze vragen zullen wij content bij jou opvragen. Denk hierbij aan alle teksten die jij wilt delen op jouw website, wat wil je gaan vertellen. Maar ook beeldmateriaal en bestanden die jij graag wilt tonen worden opgevraagd. 

UX design

Met deze content en de inventarisatie gaan onze designers aan de slag met het indelen van de content door middel van een flowchart. Deze flowchart dient als basis van de wireframe van de website. Wanneer de flowchart staat begint de ontwikkeling van een wireframe waarbij eerst een Lo-fi wireframe gemaakt wordt. Hierbij leggen wij de focus op mobile-first of desktop-first, afhankelijk van jouw wensen en de doelgroep.

Benieuwd naar het werk van onze designers? Bekijk dan hier onze projecten.

Van wireframe naar design

Vooraf wordt eerst gekeken naar de huisstijl van de klant. Welke kleuren worden er gebruikt en welke typografie moet toegepast worden. Als dit nog niet bekend is bij de klant doen wij hier onderzoek naar en ontwikkelen wij de huisstijl. Zodra de huisstijl en typografie verzameld is, toveren wij het Lo-fi wireframe om naar een interactief ontwerp. 

Wanneer het eerste design staat, zullen we tijdens de preview het design presenteren en is er ruimte voor feedback. Deze feedback nemen wij mee en ontwikkelen het definitieve design dat we gereed gaan maken om te bouwen. 

Enthousiast geworden en een project starten? Neem dan contact met ons op.

Delen:


Kyano Digital