Skip to content
Kyano Digital

De afgelopen tijd hebben wij het ontzettend druk gehad met nieuwe projecten. Er zijn veel nieuwe klanten bij gekomen die graag een project bij ons willen afnemen. Wij willen iedere klant topkwaliteit garanderen. Dit kan alleen als we de tijd en liefde in ons werk steken die ieder project verdient.

Hierdoor hebben we het besluit genomen om nieuwe collega`s te verwelkomen op ons kantoor. Zij gaan ons helpen bij het bouwen en ontwerpen van jullie websites. Zo kunnen we iedere klant de aandacht en liefde geven die hij of zij verdient. Dit is voor ons heel belangrijk omdat wij vinden dat de klant die vertrouwen aan ons geeft dit verdient.

Maar het werk blijft doorgaan en wij zijn hierin nog steeds groei. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe enthousiaste collega`s. Hoe meer handen werk kunnen verrichten, hoe meer topkwaliteit wij kunnen leveren per project. Via onze websites zijn vacatures beschikbaar voor verschillende functies. Staat jouw functie er niet tussen? Wij zijn op zoek naar talent en zijn bereid je te helpen ontwikkelen. Neem contact op via het open sollicitatie formulier als je een open sollicitatie wilt doen.

Bekijk hier onze openstaande vacatures.

Vacatures

Delen:


Kyano Digital