Skip to content
Kyano Digital

2021 is voor ons fantastisch gestart. 15 januari hebben we de sleutels gekregen voor ons nieuwe kantoor naast ons toenmalige kantoor. Daardoor hadden we de beschikking over twee kantoren naast elkaar. Voor ons een stap in de goede richting naar de toekomst met meer projecten en meer groei.

Snelwebcenter is hard aan het groeien en we merken dit in alles. Nieuwe projecten volgen elkaar snel op en we hebben steeds meer collega’s nodig om al het werk aan te kunnen. Dit is een ontwikkeling waar we ontzettend blij en trots mee zijn. Helaas is het de laatste maanden lastiger werken door het Coronavirus. Echter biedt te toekomst hoop met de komst van het vaccin waardoor we hopelijk snel weer allemaal in ons nieuwe kantoor aan het werk kunnen gaan.

Over het kantoor gesproken, hier hebben we veel geklust in onze vrije uren. Doordat we twee kantoren naast elkaar hebben kunnen regelen was voor ons de keuze snel gemaakt om deze te verbinden. We hebben de muur voorzien van een opening waardoor het nu één groot kantoor is geworden. Nu hebben we ook veel meer ruimte voor nieuwe collega’s. Door de groei van het bedrijf en de toename van de projecten hebben we simpelweg meer mankracht nodig. Vanaf 8 februari zullen er nieuwe stagiairs en werknemers worden verwelkomd binnen ons team. Hierdoor zullen we vanaf die datum met 13 man sterk zijn waardoor we klaar zijn voor de grootste projecten en nog steeds de snelle service kunnen leveren die jullie bij ons gewend zijn. We hopen van harte met de vaccinatie de wereld om ons heen snel weer normaal wordt en wij met alle collega’s op ons kantoor kunnen werken. De komende tijd moeten we ons helaas vanuit huis redden maar er komen betere tijden aan.

Zodra het weer mogelijk is zullen we ook uitnodigingen versturen voor een bezoek aan ons nieuwe kantoor. Zo kan je de groei van Snelwebcenter met eigen ogen waarnemen.

Delen:


Kyano Digital