Skip to content
Kyano Digital

Wij vinden het erg belangrijk om de beste werkomgeving te creëren voor onze collega’s. Het afgelopen half jaar hebben we dan ook veel veranderd om dit te behouden of zelfs te verbeteren.

Allereerst zijn we ten alle tijden bezig geweest om te zorgen dat alle collega’s de kans krijgen om zichzelf te blijven ontwikkelen. We bieden hiervoor stageplekken aan voor mbo en hbo-studenten, organiseren trainingen en houden regelmatig meetings waarin we veel van elkaar kunnen leren. Ook zijn er meer contracten opgesteld voor nieuwe collega’s.

Een andere belangrijke verandering voor onze werknemers is een pensioenregeling. In onze branche is er geen CAO. Wij hebben er wel voor gekozen om pensioen te regelen voor onze collega’s. Dit doen we omdat we ze elke dag dankbaar zijn voor hun bijdrage en expertise.

Ook zijn alle collega’s door onze kantoorverbouwing voorzien van een goede werkplek. Iedereen is voorzien van een groot bureau met een monitor waardoor er prettig gewerkt kan worden aan de werkzaamheden.

Houd onze socials in de gaten om op de hoogte te blijven van onze werkzaamheden en ontwikkelingen.

Delen:


Kyano Digital