Skip to content
Kyano Digital

In het begin van 2022 hebben wij onze doelen voor dit jaar gedeeld op onze social mediakanalen. Het is goed voor je bedrijf om regelmatig te checken welke resultaten je hebt geboekt. We zijn nu een half jaar verder en blikken daarom hierop terug.

Voor het bedrijf hadden wij doelen opgesteld die bij zouden dragen aan het verbeteren van onze bedrijfscultuur. De afgelopen tijd hebben we hier veel aandacht aan besteed. We hebben gespard over kernwaarden, regels en onze gedeelde normen en waarden. We zijn bezig geweest met het documenteren van onze regels, werkwijzen en omgangsnormen. Het focussen op bedrijfscultuur verbeterd de sfeer op kantoor enorm.

Ook onze kantoorverbouwing heeft voor positieve effecten gezorgd. Elke collega is voorzien van een eigen werkplek. Het kantoor is omgetoverd in een prettige, sfeervolle en mooie plek. Deze kantoorverbouwing is te zien op onze site, LinkedIn en Instagrampagina.

Het afgelopen half jaar is er veel aandacht geweest voor de marketingcommunicatie van Snelwebcenter. In februari hebben we collega’s aangenomen die zich bezig houden met onze expertise te delen met onze volgers op LinkedIn en Instagram. Dit is erg goed bevallen waardoor er nu een marketingcommunicatieteam staat. Het team informeert onze volgers van de laatste ontwikkelingen van ons bedrijf.

Daarnaast hebben we de privacy aangescherpt, zowel voor de databeveiliging van de sites & applicaties als op kantoor. Ook zijn we intern bezig geweest om (data)lekken te voorkomen door middel van het gebruiken van handige tools zoals Lastpass.

We kijken uit naar het komende halfjaar. Er komen nog vele veranderingen aan die voor positieve effecten zullen zorgen. Houd onze socials in de gaten om niks te missen.

Delen:


Kyano Digital