Skip to content
Kyano Digital

Bij Snelwebcenter zijn we dagelijks bezig met het verbeteren van onze diensten. Zo hebben we ervoor gekozen om onze server in beheer te nemen door een managed webhosting bedrijf, namelijk Virtio BV in Groningen. Daarnaast beschikken we sinds kort over een UX/UI designer Eric Smidt die door zijn ruime ervaring op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en gebruikersgedrag websites op deze gebieden kan optimaliseren. Foto’s en video’s zijn onmisbaar op een mooie website. Sinds kort is Abdullah Yetim toegevoegd aan ons team. Hij is gespecialiseerd in video en film.

Onze support en projecten lopen geen vertraging op. We zijn overdag gewoon bereikbaar.

Nieuw pand

Door de groei van ons bedrijf en de nieuwe toevoegingen aan ons team merkten we dat het pand aan de Odenseweg te klein werd. 40m2 voor 7 man is behoorlijk krap. Daarom hebben we besloten om te verhuizen naar een nieuw pand! We gaan verhuizen naar Moermanskweg 2 22 waar ons pand 100m2 zal zijn. Dit pand is twee straten verderop richting de hoofdweg vanaf ons pand aan de Odenseweg. 

Deze week zijn we druk bezig met het verbouwen en opknappen van het nieuwe kantoor. Vanaf 1 augustus willen we starten met een vernieuwd concept. Hierover komt binnenkort meer informatie op onze website.

Lijkt het je leuk om binnenkort een keer langs te komen? Laat het ons weten via info@snelwebcenter.nl of 085-0160922

Delen:


Kyano Digital