Skip to content
Kyano Digital

Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen (MVO) is de verantwoordelijkheid van een bedrijf om op een goede manier om te gaan met de maatschappij. MVO betekent meer dan alleen het uitvoeren van duurzame bedrijfsactiviteiten. Wij zijn intern actief bezig met het verduurzamen van onze werkprocessen door ons te houden aan de drie pijlers:

People

De eerste pijler gaat over het sociale aspect van MVO, namelijk People. Hierbij staat de mens centraal. Dit betekent intern het opstellen van een motiverende, gezonde en kansrijke werkomgeving. Het bevorderen van de gezondheid van onze collega’s is een veelvoorkomend thema. Ook vinden wij de gezondheid van onze relaties erg belangrijk. Daarom sponsoren wij evenementen waarbij bewegen en ontwikkeling centraal staat, zoals het boxevent van Sportcentrum Balili. 

Planet 

De tweede pijler Planet gaat om een steentje bijdragen om de klimaatveranderingen tegen te gaan en het milieu te beschermen. Wij zijn actief bezig met het reduceren en recyclen van afval. Wij beperken energiegebruik door middel van het recyclen van codes voor onze websites. Door het recyclen van codes gebruiken apparaten minder energie om websites in te laden. Op ons kantoor denken wij eraan om PC’s en lichten uit te laten als deze niet worden gebruikt. Onze CO₂-uitstoot verminderen wij door elektrisch te rijden en zoveel mogelijk te carpoolen. 

Profit 

Het derde uitgangspunt van een MVO-beleid is profit. Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen draait niet alleen om een positief effect op de mensheid en natuur maar ook op de onderneming zelf. Fijne arbeidsomstandigheden heeft positieve invloed op productiever personeel. Ons kantoor is ingericht op een manier waardoor onze collega’s prettig kunnen werken. Zo hebben wij op kantoor een goed aircosysteem waardoor het kantoor altijd goed geventileerd is. Maar onze warmtewerende rolgordijnen zorgen ervoor dat de airco ook vaak uit kan blijven! 

Contact

Wij vinden een bijdrage aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen erg belangrijk. Daarom proberen wij intern en extern te blijven ontwikkelen, zodat wij op een verantwoordelijke manier omgaan met de maatschappij. Ben jij opzoek naar een sponsor voor jouw goede doel of stichting? Neem dan contact met ons op! 

Delen:


Kyano Digital