Skip to content
Kyano Digital

Ons bedrijf is hard aan het groeien en we merken dit aan alles. Nieuwe projecten volgen elkaar snel op en we hebben steeds meer collega’s nodig om aan deze opdrachten te werken. Dit is natuurlijk een ontwikkeling waar we ontzettend blij en trots op zijn. Door deze ontwikkelingen hebben wij ervoor gekozen om onze werkruimte zo aangenaam en leuk te maken. 

Vorig jaar kregen wij de sleutels van ons tweede kantoor. Hierdoor kregen wij de beschikking over twee kantoren naast elkaar. Het afgelopen jaar hebben we in onze vrije uren veel aan ons kantoor geklust. Zo is er een nieuwe vloer gelegd waardoor het kantoor een frisse uitstraling heeft. Ook hebben wij nieuw meubilair aangeschaft zoals nieuwe stoelen voor de vergaderruimte. Bovendien zijn al onze collega’s voorzien van een goede werkplek. Daarnaast hebben we ook gefocust op verschillende details om van het kantoor een gezellige ruimte te maken. Denk hierbij aan planten, nieuwe kleuren op de muren en andere muurversieringen. 

Wij zijn erg blij met de nieuwe uitstraling op kantoor. Wil je de verbouwing met je eigen ogen waarnemen? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze Instagrampagina!

Delen:


Kyano Digital