Skip to content
Kyano Digital

Snel, sneller, snelst. In de tegenwoordige tijd kan je er niet meer om heen, alles moet snel. We moeten ons pakketje binnen een dag ontvangen, ons eten moet het liefst binnen een kwartier al op de stoep staan en zelfs onze boodschappen kunnen al binnen 10 minuten geleverd worden. Mensen zijn gewend aan snelheid en willen niet lang wachten. 

Wat voor invloed dit heeft op jouw website? Veel, heel veel. Gemiddeld hebben mensen tegenwoordig een spanningsboog van ongeveer 8 seconden. Mensen zijn snel afgeleid en als het te lang duurt verliezen zij hun interesse. Iedere seconde dat een gebruiker moet wachten zorgt ervoor dat de gebruikerservaring slechter wordt, en zij een andere site zullen zoeken die wel direct te openen is. 

Wat je natuurlijk wilt is dat de gebruiker de beste gebruikerservaring beleefd op jou website en snelheid heeft hier een grote invloed op. Binnen 10 seconden moet jij de aandacht zien te trekken en zorgen dat de gebruiker blijft. Wij kunnen daar mee helpen. Met onze kennis kunnen wij jouw website optimaliseren zodat jij profiteert van de snelste website!

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op, zodat wij jou kunnen helpen.

Delen:


Kyano Digital