Skip to content
Kyano Digital

Afgelopen tijd hebben wij Kenny, onze nieuwe UX/UI Designer en Front-end developer, mogen verwelkomen in ons team. Kenny draait nu een tijdje met ons mee; wij waren benieuwd hoe Kenny zijn eerste werkweken heeft ervaren: 

“ Ik heb de afgelopen weken als goed ervaren. Naast het hebben van flexibele werktijden vind ik mijn werkzaamheden als UX/UI Designer en Front-end developer erg leuk. Ik werk op dit moment aan een grote variatie aan opdrachten voor verschillende opdrachtgevers. Voor deze projecten probeer ik zo goed mogelijk de wensen en de doelen van de opdrachtgever te vertalen naar een passend design. Op zoek gaan naar de beste oplossing is een leuk maar zeker ook lang proces. 

Ik denk zeker dat ik veel kan leren hier. Ik kijk er naar uit om veel leuke projecten te werken, zowel op het gebied van designs maken als front-end development. Ook hoop ik mijn communicatie skills te verbeteren richting opdrachtgevers en naar mijn collega’s. 

Ik ben in een leuk en gezellig team terecht gekomen. Helaas heb ik nog niet genoeg tijd gehad om iedereen heel goed te leren kennen, maar de eerste indrukken van mijn collega’s zijn goed. Op dit moment werk ik vooral samen met Sanne, de lead UX/UI Designer van Snelwebcenter. Onze samenwerking verloopt soepel: we helpen elkaar waar nodig is en ik leer ook veel van Sanne. Kortom, ik ervaar de sfeer op kantoor als fijn!’’ 

Wij zijn ontzettend blij met de toevoeging van Kenny aan ons team. Als je meer wilt weten over Kenny en zijn werkzaamheden kan je terecht op onze LinkedIn en Instagram pagina.  


Ook enthousiast geraakt over een baan bij Snelwebcenter? Bekijk onze openstaande vacatures!

Delen:


Kyano Digital