Skip to content
Kyano Digital

Afgelopen tijd hebben wij Joaquim, onze nieuwe Gamedeveloper, mogen verwelkomen in ons team. Wij waren benieuwd hoe Joaquim zijn eerste werkweken heeft ervaren, nu hij een tijdje met ons mee draait op kantoor: 

“ Ik heb de afgelopen weken als fijn ervaren. Ik ben erg blij dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken bij Snelwebcenter. Ik voelde mij al best snel thuis op kantoor. In mijn eerste weken heb ik leuke werkzaamheden gekregen. Op dit moment ben ik bijvoorbeeld bezig met het ontwikkelen van een 3D vliegspel waar veel verschillende mechanismen in zitten. Verder ben ik bugfixes aan het oplossen voor een andere game. 

Thuis ga ik ook wel eens verder met werken, zo leuk vind ik het. Ik ontwikkel ook mijn eigen game; een online avontuurlijk bordspel. Ik werk veel samen met Jesper en Giorgio, zij houden zich ook bezig met games bouwen. Tot nu toe verloopt onze samenwerking goed. We communiceren onderling erg duidelijk en we kunnen ook veel van elkaar leren. Er heerst veel kennis bij mijn nieuwe collega’s. Ik ben ervan overtuigd dat ik van iedereen iets zou kunnen leren. 

Ik ben in een gezellig team terecht gekomen en vind het een fijn gevoel dat iedereen elkaar feedback geeft of vragen durft te stellen. Kortom, ik heb mijn eerste werkweken als prettig ervaren. Het is een leuk team, ik krijg uitdagende werkzaamheden en ik ga zeker elke dag met plezier naar werk!’’

Wij zijn ontzettend blij met de toevoeging van Joaquim aan ons team. Als je meer wilt weten over Joaquim en zijn werkzaamheden kan je terecht op onze LinkedIn en Instagram pagina.


Ook enthousiast geraakt over een baan (of een stage) bij Snelwebcenter? Bekijk onze openstaande vacatures!

Delen:


Kyano Digital