Controlpanel
Webmail
Status
Contact

Logo ontwerpen

Professioneel en op maat gemaakte logo`s, voor elk budget. Voor kleine en grote ondernemers.


Meer informatie

Waarom een logo laten ontwerpen?

Veel ondernemers denken dat een logo iets voor de grote multinationals is, maar er is niets minder waard. Een logo kan het verschil betekenen tussen succes en mislukking, en zeker bij startende bedrijven. Bijna iedere bedrijf heeft een logo om herkenbaar te worden voor klanten. Daarom moet jij ook een logo! Of je nou een hippe start up bent of meer dan 10 op de markt bent. Wij maken speciaal voor jou een op maat gemaakte logo. Wij ontwerpen 3 logos met jouw ideeën. Daarna mag je er één uitkiezen. Uit het gekozen ontwerp zitten nog eens 3 aanpassingen in. De logos worden ontworpen zodat jij ze voor web en print kan gebruiken.


Een aantal tips voor het laten ontwerpen van een logo!

De eerste en meteen belangrijke kwaliteit van een logo is zijn herkenbaarheid. Als iemand jouw logo ziet, zou hij ineens de naam van jouw merk in zijn hoofd moeten hebben. Logos moeten flexibel zijn voor jouw bedrijf. voor een visitekaartje of video is een logo met schaduw effecten geen probleem. Om bedrijfskleding te laten bedrukken is een 2D logo geadviseerd.


Tijdloos en flexibel

Jouw logo mag je voor altijd overal blijven gebruiken. Of je het nou gebruikt voor je website, visitekaartjes of bedrijfskleding…. Alles mag want jij bent de blije nieuwe eigenaar van de nieuwe logo. Op het moment dat je jouw logo verkleind is het de bedoeling dat hij niet te ingewikkeld is om te herkennen. Wij houden rekening mee met welke kleuren en vormgeving wij gebruiken zodat jouw bedrijfslogo herkenbaar blijft.