Skip to content
Snelwebcenter
design | web | app
Wat we doen

Koppelingen

Vind er binnen jou bedrijf een vorm van handwerk plaats binnen bestaande systemen en wil je hier graag vanaf? Een koppeling tussen deze systemen kan dan een oplossing zijn. Bij Snelwebcenter zijn we gespecialiseerd in het schrijven van allerlei soorten koppelingen.

Wat we doen

Onze specialisaties.

Exact online

Exact is een onderneming die software ontwikkelt gericht op de ondersteuning van met name het midden- en kleinbedrijf. Ze bieden onderandere een uitgebreid boekhoud software. Snelwebcenter kan bestaande software helpen koppelen aan Exact.

Hexon

Hexon is een bedrijf dat ICT diensten levert aan de automotive branche. Het hoofdproduct van Hexon is Doorlinken Voorraad. Dit is een dienst die bedrijven faciliteert in het geautomatiseerd adverteren van hun voorraad op internet. Snelwebcenter kan helpen een koppeling te schrijven tussen jou website en Hexon Doorlinken Voorraad.

Mollie Payments

Wil jij een betaal systeem integreren in jou website? Wij bieden de mogelijkheid een mollie koppeling te maken tussen jou website en mollie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een betaal functie voor producten. Of hebt beheren van de betalingen van abonnementen of lidmaatschappen.

Shopify

Shopify is een webshop CMS dat veel word gebruikt door webwinkels. Snelwebcenter bied de mogelijkheid om bijvoorbeeld orders direct door te linken naar de leverancier via koppeling.

Microcash

Microcash is een kassa en voorraad systeem waar veel winkels gebruik van maken. Ben je opzoek naar bijvoorbeeld een koppeling tussen je webshop en microcash? Snelwebcenter faciliteert hierin en is voor deze koppeling de ideale partner.

Woocommerce

Woocommerce is een E-commerce plugin voor WordPress. Deze plugin word veel gebruikt door webshops over de hele wereld. Ben je opzoek naar een koppeling tussen een bestaand systeem en Woocommerce? Dan kunnen wij van Snelwebcenter je daar zekerweten mee helpen.

Handig om te weten

Hoe gaan we te werk.

Fase 1

Inventarisatie

Het realiseren van een goed/nieuwe werkende online oplossing vergt onderzoek. We plannen enkele meetings in om uit te zoeken wat we gaan ontwikkelen en voor wie. – Wie is uw doelgroep en hoe kunnen wij hier goed op inspelen? – Wat maakt uw eindproduct beter dan de anderen? – Wat willen we bereiken met de website/ applicatie? – Hoe gaan we het bereiken, welke marketingtools gaan we in de toekomst gebruiken? Aan het einde van deze fase weten we wat de plannen zijn en wat we gaan ontwikkelen. Deze fase noemen we ook wel sprint 1.

Fase 2

Development

Nadat we akkoord hebben op de offerte gaan onze ervaren team aan programmeurs en projectmanagers aan de slag met het bouwen van de koppeling. Alle losse functies en mogelijkheden worden stuk voor stuk gemaakt en samengesmolten tot 1 geheel. Deze fase noemen we ook wel sprint 2.

Fase 3

Digitale groei

Als je product klaar is om op te leveren gaan we aan de slag met een plan om je product zo goed mogelijk in de markt te zetten/integreren in je bedrijf. In het geval van een verkoopbaar eindproduct: Een team van marketeers kijkt met je mee om de mogelijk heden te bespreken voor online marketing en het promoten van je nieuwgemaakte product. In het geval van een koppeling voor een essentieel werk proces: We stellen een plan op om het nieuwe systeem te testen. We gaan pilots draaien op verschillende tijdstippen en verhelpen eventueel mogelijke problemen om de integratie van de koppeling zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Laten we van start gaan!

Enthousiast?

Kom gerust bij ons lang voor een kop koffie waarin we u nog eens rustig uitleggen wat we te bieden hebben. Stuur ons gerust een mailtje of bel ons en dan gaan we met elkaar in gesprek over de mogelijkheden.

    Opdrachtgevers en partners

    Ons team heeft gewerkt voor