Skip to content
Snelwebcenter
design | web | app
Wat we doen

Digital Marketing

Wij creëren onderscheidende campagnes op basis van een duidelijke strategie en een creatief concept. Hierbij houden we rekening met de doorvertaling naar relevante media en middelen om het beste resultaat te bereiken. Bij iedere campagne houden we er rekening mee dat elke uiting moet bijdragen aan de totale merkbeleving.

Groeien doen we samen

Hoe kunnen we je helpen om je doel te bereiken?

Wat we doen

Meer dan alleen ads.

Digital Marketing

Wij creëren, beheren en promoten merken met doelgerichte online communicatie. Dit doen we door data gedreven creativiteit in te zetten en constant te optimaliseren.

Door IP, SMM, SEO en SEA activiteiten zo effectief mogelijk in te zetten en samen te laten werken, zorgen we voor optimale zichtbaarheid op zowel de korte als lange termijn. Bereik gericht een geselecteerd publiek met digital marketing. Dit is één van de goedkoopste manieren van online adverteren. Ben jij er klaar voor om je publiek via de online kanalen te bereiken en conversies te genereren? Neem dan contact met ons op!

Event marketing

Event marketing is het middel om de relatie tussen klant en merk te verdiepen en inhoud te geven. De populariteit van event marketing is in de laatste jaren enorm toegenomen. Daarom creëren en produceren wij zowel klein- als grootschalige evenementen. Waarbij het ons uitgangspunt is om altijd voor een onvergetelijke ervaring te zorgen.

Instore & retail

In een wereld waar de customer-journey veelal online begint is het van belang dat de fysieke winkel hier direct op aansluit en de klant meerwaarde biedt. Daarom brengen wij de identiteit van het merk tot leven in iedere dimensie. Van volledige Retail concepten tot de doorvertaling van campagnes naar POS en instore display materialen. Welke vorm van online marketing past bij jouw bedrijf? Eerlijk is eerlijk: online marketing is voor iedere onderneming anders. Plan daarom nu een gratis adviesgesprek en krijg tips die passen bij jouw bedrijf, regio en branche.

Handig om te weten

Hoe gaan we te werk.

Fase 1

Inventarisatie

In deze fase gaan we inventariseren wat het doel en de eventuele lengte van de campagne is. Hierbij besluiten we na ons advies samen welk pakket daar het beste bij past.

Fase 2

Content

Marketing begint met marktonderzoek om een zo goed mogelijke inschatting te krijgen van je potentieel beste en/of winstgevendste doelgroep. Op basis van deze inschatting gaan we aanslag met de content voor jou campagne. Hoe moet de campagne er visueel uit gaan zien? Word er gebruik gemaakt van een commercial, animatie of banners. Welk bericht moet er worden overgedragen aan de mensen die de advertentie zien? Dit zijn allemaal erg belangrijke punten die samen met jou als klant word besproken op basis van het doel van de campagne. Snelwebcenter kan doormiddel van een inhouse productie bedrijf jou campagne voorzien in de benodigde content om mee te adverteren.

Fase 3

Adverteren

Nadat de content klaar is gaan we bezig met het zo efficiënt mogelijk bezig met het instellen van de advertenties op de gewenste platformen. Deze worden getest op uitstraling en vervolgens online gezet.

Fase 4

Bijsturen

Ondanks onze jarenlange ervaring is een nieuwe campagne meestal nooit in 1 keer perfect. Nadat hij een tijdje online staat sturen we deze bij en laten we hem nog efficiënter en beter draaien. Door bij te sturen kunnen we bijvoorbeeld de kosten per conversie naar de allerlaagste prijzen dwingen. Te veel betalen vind immers niemand leuk, toch?

Fase 5

Opschalen

Als je advertenties optimaal lopen op een bepaald budget is het tijd om op te schalen. Door op te schalen haal je het maximale uit je campagne vanwege dat er een grotere doelgroep word aangesproken.

Laten we van start gaan!

Enthousiast?

Kom gerust bij ons lang voor een kop koffie waarin we u nog eens rustig uitleggen wat we te bieden hebben. Stuur ons gerust een mailtje of bel ons en dan gaan we met elkaar in gesprek over de mogelijkheden.

    Opdrachtgevers en partners

    Ons team heeft gewerkt voor