TeamViewer installeren voor MACOS

Stap 1. Download TeamViewer vanaf onze website :

http://snelwebcenter.nl/teamviewer

Stap 2. Druk op de knop: Download voor MacOS.

Stap 3.  Klik vervolgens op Install TeamViewer (Onder de bruine doos).

Stap 4. Druk om de installatie te beginnen op 'Ga door' rechts onderin.

Stap 5. Druk vervolgens weer op de knop 'Ga door' rechts onderin.

Stap 6. Druk vervolgens op de knop 'Installeer' rechts onderin om de installatie te beginnen.

Stap 7. Druk nadat de installatie is voltooid op de knop 'Sluit' rechts onderin.

Stap 8.  Teamviewer is nu geïnstalleerd. Om verbinding te maken met uw PC hebben wij uw ID en Wachtwoord nodig.