TeamViewer installeren voor Windows

Stap 1. Download TeamViewer vanaf onze website :

http://snelwebcenter.nl/teamviewer

Stap 2. Druk op de knop: Download voor windows.

Stap 3.

Stap 1 Teamviewer installeren

Kies hier voor Save File.

Stap 4. Open het bestand TeamViewer_Setup vanuit uw Downloads map.

Stap 5.

Foto 2 Teamviewer

Bij de vraag: Hoe wilt u doorgaan? Kiest u voor Installeren.

Bij de vraag: Hoe wordt TeamViewer gebruikt? Kiest u voor privé/niet-commercieel.

Vervolgens drukt u op Accepteren - Voltooien.

Stap 6.  Vervolgens drukt u op Ja bij de vraag of TeamViewer wijzigingen mag aanbrengen op uw apparaat.

Stap 7.

Foto 3 TeamViewer

Teamviewer is nu geïnstalleerd.

Om verbinding te maken met uw PC hebben wij uw ID en Wachtwoord nodig.