E-mail wachtwoord wijzigen op de server

Om een nieuwe wachtwoord aan te vragen voor je domein email moet je inloggen in het webhosting pakket. Bekijk dit linkje hoe je dit kan doen "Hoe kan ik inloggen in Direct Admin"

Stap 1:   Zodra je ingelogd bent, Klik je in bovenin het menu op "E-mail accounts"

Stap 2: Selecteer je account door op het plusjes te klikken.

Stap 3: Klik op "Wijzigen Wachtwoorden/gebruikersnaam".

Stap 4: Vul in de openstaande venter een nieuwe wachtwoord in.

Stap 5: Opslaan en je hebt een nieuwe wachtwoord ingesteld.