Skip to content
Snelwebcenter
design | web | app

Elk schooljaar zoeken wij nieuwe gedreven stagiaires die ons team kunnen versterken. Wij bieden verschillende stageplekken aan, zowel aan mbo als hbo studenten. Voor de opleiding Communicatie liep Lyanne een half jaar stage bij ons:

” Begin februari begon mijn stage bij Snelwebcenter. Dit is de eerste keer dat ik stage moest lopen voor school; dit vond ik best spannend. Gelukkig kwam ik in een jong en gezellig team terecht waar ik mij al snel op mijn gemak bij voelde. Ik kreeg de functie Content Creator.

Tijdens mijn stageperiode heb ik verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Samen met de andere Content Creator en Digital Designer Fabienne creëerde ik elke dag een artikel voor op de website, LinkedIn en Instagram van Snelwebcenter. Ik was verantwoordelijk voor het aanleveren van teksten zoals blogartikelen, projectbeschrijvingen, samenwerkingen etc. Deze teksten werden vervolgens gecombineerd met het beeldmateriaal dat Fabienne maakte. Hierdoor waren ten alle tijde de social mediakanalen gevuld. De vrijheid en de bijhorende verantwoordelijkheid om zelf ideeën in te brengen voor het maken van content vond ik erg leuk en voornamelijk uitdagend.

Ik heb veel kunnen leren van mijn collega’s bij Snelwebcenter. Door mijn stage heb ik zeker mijzelf kunnen ontwikkelen Content Creator. Niet alleen heb ik meer kennis gekregen door mijn stage, maar ook een baan. Na het afronden van mijn stage begin ik als Marketing manager bij Snelwebcenter. Een functie met nog meer uitdaging, verantwoordelijkheid en vrijheid!”

Ben jij enthousiast geraakt over een stage bij Snelwebcenter? Bekijk de openstaande vacatures op onze website!

Deel dit artikel:


Laatste nieuws